Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă dezamăgirea în iubire: "Am crezut în basme"

26 mai, 2020
1 andreea balan complet goala jpg jpeg

Andreea Bălan a lansat o nouă melodie, una emoţionantă, despre dezamăgirea în iubire. Frumoasa cântăreaţă apare şi în rochie de mireasă, dar şi complet goală. 

Începutul lui 2020 a venit cu o schimbare uriaşă pentru Andreea Bălan. George Burcea, soţul ei, a plecat de acasă, cei doi s-au separat. Ulterior au venit şi declaraţiile oficiale ale cântăreţei, a spus că nu mai este cale de întoarcere, vor divorţa. Artista ştie că cel mai mult vor avea de suferit fetiţele lor: Ella şi Clara. Cântăreaţa a declarat la un moment dat că micuţele nu vor avea reperul de familie.

Ei bine, dacă pe plan personal Andreea Bălan are parte de momente neplăcute, iată că pe plan profesional are parte de reuşită după reuşită. Artista a lansat o nouă piesă intitulată "Am crezut în basme". Prin versuri emoţionante povesteşte despre trădare, despre minciunile apărute în cuplu. 

Apare la un moment dat în una dintre rochiile pe care a îmbrăcat-o la nunta cu George Burcea. Mai apoi, ea este goală de sentimente...dar şi goală, la propriu. Împreună cu o echipă de profesionişti, cântăreaţa a renunţat complet la haine, fiind filmată aşa. 

"Eu am crezut în basme cu final fericit / Până am văzut că în fiecare castel e un Făt Frumos ce a minţit. / Am crezut în povestea cu destin împlinit / Până am văzut că destinul e un drum cam abrupt, dar eu nu l-am ocolit" , sunt doar câteva dintre versurile celei mai recente piese ale artistei!

Andreea Bălan a depus actele de divorţ

Nu mai este cale de împăcare între Andreea Bălan şi George Burcea, cântăreaţa a declarat că a depus deja actele de divorţ: "Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui şi el să vină în întâmpinare şi apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze. (...) 

În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau şi vila, şi maşina. Nu există aşa ceva, sunt invenţii. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri şi fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Şi evident că maşina şi casa erau de dinainte de relaţie, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat şi maşina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou.", a spus artista într-un interviu pentru Antena Stars. 

Foto: Facebook Andreea Bălan, Captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg