Andreea Bălan lansează videoclipul „Like a Bunny“

25 august, 2011
306837 10150409819292646 157242867645 10632460 5371164 n jpeg

Cântăreaţa a pregătit fanilor săi un clip incendiar. Ea şi trupa ei de dansatoare şi-au împachetat costumele de baie, s-au urcat în avion cu destinaţia Creta şi s-au distrat pe cinste, ca fetele la mare!

Cântăreaţa a pregătit fanilor săi un clip incendiar. Ea şi trupa ei de dansatoare şi-au împachetat costumele de baie, s-au urcat în avion cu destinaţia Creta şi s-au distrat pe cinste, ca fetele la mare!

Andreea Bălan şi dansatoarele ei au avut parte de-o adevărată mini-vacanţă la filmările pentru cel mai recent videoclip al artistei, „Like a Bunny“.

„Pentru unii, vara este pe sfârşite, însă mie îmi place atât de mult, încât eu zic că vara abia începe! Ceea ce vedeţi în videoclipul «Like a Bunny» ne reprezintă - suntem fete sexy cu atitudine şi ne simţim bine aşa! Clipul piesei este un cadou pentru toţi prietenii mei de pe FaceBook şi de-abia aştept să văd reacţiile“, spune Andreea.

image

Piesa a fost compusă şi produsă de Keo & Bobby Moore sub forma unui single jucaus, o dedicaţie sexy atât pentru fete, cât şi pentru băieţi, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceauşu.

„«Like a Bunny» e genul de melodie care dă tonul petrecerilor şi vă chem pe toţi să dansaţi alături de mine şi dansatoarele mele. We're gonna keep this party rockin' up until dawn!“, spune artista. Urmăreşte aici videoclipul „Like a Bunny“:

Foto: Cat Music/Media Services



Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG