Andreea Bănică, în cele mai HOT ţinute, la "Provocarea starurilor"

8 decembrie, 2018
1 andreea banica editia 2 provocarea starurilor 1231 jpg jpeg

Gazda concursului muzical de la TVR1 nu se sfieşte să-şi pună în valoare atuurile fizice. Iat-o în cele mai sexy outfituri.

Andreea Bănică reuşeşte să se împartă cu brio între concerte, viaţă de familie şi noul ei rol de prezentatoare de televiziune. Intrată din toamnă în maratonul muzical de la "Provocarea starurilor", emisiunea concurs difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 21.00 la TVR1, ea reuşeşte să-şi ţină aproape fanii adoptând ţinute care mai de care mai senzuale. Nu că nu ne-am fi obişnuit deja cu stilul ei sexy, dar outfiturile ei sunt tot mai hot.

Fie că poartă rochii mini ori cu decolteu generos, fie ţinute mulate sau cu transparenţe, Andreea Bănică reuşeşte să încingă imaginaţia tuturor.

În garderoba ei de platou regăsim piese vestimentare de la Manuri Clothing, Nissa, Monarh Design, Maria Simion, Silk Love and Lace, alese cu grijă de stilista Anda Crăpătureanu. (vezi galeria foto)

image

De 1 decembrie, Andreea Bănică a purtat o compoziţie vestimentară specială, cu elemente etno - un pantalon cu o fotă reinterpretată, de la Ie Clothing.

Iar în seara aceasta, o vom putea vedea într-o "periculoasă" rochie cu animal print. Stay tuned, ora 21.00, TVR 1!Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg