Andreea Bănică și-a inaugurat un hotel la mare. Ce planuri și-au făcut artista și soțul său

3 august, 2022
Andreea Bănică jpg

După cum mulți dintre fanii săi știu, Andreea este născută la mare, la Eforie Nord. Nu a existat an să nu revină pe plaiurile natale.

Așa i-a venit și ideea de a-și deschide o pensiune, la malul mării. Doar că, de multe ori, planurile se schimbă, pe parcurs. Iar Andreea a deschis o locație la mare, doar că nu este pensiune, ci ceva mult mai mare. Planurile sunt să lase afacerea să crească și ei să călătorească în familie.

Andreea Bănică (2) jpg

Artista se ocupă de business împreună cu soțul său, care i-a și făcut acest cadou extravagant: un hotel, după ce au împlinit  25 de ani de relație.

1 andreea banica lucian mitrea vacanta grecia jpg jpeg

Timp în care au reușit să clădească o avere impresionantă din muzică, agentia lor  booking artistic, organizări evenimente și imobiliare.

Andreea a fost întrebată de Wowbiz.ro dacă intrarea în lumea imobiliarelor este o tendință specifică artiștilor: "Eu mi-am luat primul apartament după ce am pozat în Playboy, adică eu am o viață de așa ceva. Nu știu să îți spun dacă e un trend acum. Pentru mine a fost. Acum nu știu ce este mai important și ce fac artiștii. De o viață facem asta. De foarte mulți ani ne-am focusat pe astfel de business-uri, Lucian construind foarte multe locuințe, eu i-am spus la un moment dat că aș vrea să facem un hotel. Era un vis de al meu pentru o pensiune. Am zis că suntem de la Eforie, toată lumea închiriază și noi nu facem nimic? De la o pensiune am ajuns la un mastodont. E ceva imens, o imensitate.", a mărturisit Andreea Bănică, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Deja locație pare că are referințe bune, însă nu este chiar pentru toate buzunarele. Potrivit sursei citate, dacă vrei să stai la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord, un sejur de 2 de zile te costă în jur de 1000 de lei, 3 nopți între 1600 și 2000, iar pentru 4 nopți vei achita peste 2000 de lei.

Clădirea este pe patru nivele cu apartamente pentru clienți. La parterul hotelului va fi deschis un spațiu comercial, pentru a nu le lipsi nimic turiștilor.

„ Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva. Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg