Andreea Berecleanu a fost nașă în acest weekend. Vedeta, emoționată până la lacrimi

20 iunie, 2022
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au fost nașii de cununie ai cuplului Adrian Oianu – Adelina Manea în acest weekend.

Este de notorietate faptul că Andreea este foarte dedicată misiunii binecuvântate de a năși, vedeta explicând de mai multe ori că ritualul creștin de a deveni mamă spirituală este unul deosebit pentru ea.

Și nu a fost altfel nici de data aceasta, căci nașa a fost atât de emoționantă de moment, încât i-au dat lacrimile.

Berecleanu la nunta Oianu2 jpg

Prezentatoarea a distribuit pe contul său de socializare imagini de la eveniment și a scris câteva rânduri în onoarea noii perechi de fini: ”Viața e bună și frumoasă, atunci când crezi în dragoste din tot sufletul. Iubirea e răsplătită tot cu iubire, mereu! Dragii noștri Adrian și Lina ne-au bucurat nespus făcând acest pas important. Și ne-au onorat cu alegerea de a le fi părinți spirituali pe tot parcursul vieții de familie. Am trăit momente emoționante, până la lacrimi, au fost multe clipe fericite! Și ele vor urma! La mulți ani, în sănătate și iubire mereu! Vă iubim, Adrian Oianu și Adelina Manea.”, a conchis Andreea Berecleanu.

Superba prezentatoare a purtat o rochie cu motive florale, perfect aleasă pentru vremea însorită de afară, a optat pentru o pereche de sandale crem și o coafură foarte proaspătă, cu vârfurile întoarse în exterior. Nașul mare a fost și el foarte elegant, cu un costum de zi bleumarin, cămașă albă, a purtat sacoul deschis și în picioare pantofi negri. Mirele, Adrian Oianu, celebru designer român, s-a prezentat la oficiul stării civile îmbrăcat complet în negru și cu o șapcă neagră pe cap. Mireasa a avut o rochie lungă și amplă de vară, cu volane și dungi.

Mirele s-a declarat recunoscător pentru gândurile nașei sale: ”Noi va multumim pentru sprijinul si sustinerea acordata in toata aceasta perioada. Pentru prietenia si caldura cu care ne ati primit in familie spirituala. Tare recunoscatori!”

Sâmbătă a avut loc doar cununia civilă. Căsătoria religioasă și petrecerea de nuntă sunt programate pentru toamnă.

Adrian Oianu are o experiență de peste 25 de ani în industria modei, peste 100 de colecții semnate și peste un milion de produse unicat vândute în întreaga lume. Pe site-ul său oficial este dezvăluită orientarea creațiilor sale: ”Am construit un nou curent în estetica românească: designul vestimentar identitar. Inspirați din trecut, construim ceva pentru prezent cu gândul către viitor. Vrem să fim mereu actuali și să trecem testul timpului. Credem că trend-urile nu sunt neapărat importante și nu încurajăm consumerismul. Brandul nostru are la bază sustenabilitatea și considerăm că esențialul lucrurilor nu se află în forma lor, ci în conținut.”

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg