Andreea Berecleanu aduce tot mai mult cu Catherine Zeta Jones, dar o bate la frumusețe pe actriță. Care e secretul ei

15 iunie, 2022
bere90 jpg

Are 47 de ani, dar are putea rivaliza oricând cu o adolescentă. Regulile de la care nu se abate și mariajul cu Constantin Stan o ajută pe Andreea Berecleanu să demonstreze că vârsta este doar un număr.

Știrista a atras, zilele trecute, toate privirile la gala Femeilor Remarcabile by Kultho. Andreea a îmbrăcat la Muzeu Național de Artă o rochie neagră care îi scoate în evidență silueta și corpul armonios, dar și tenul impecabil.

bere50 jpg

“Cu toate că sunt norocoasa unei moșteniri genetice bune, grija pentru piele este esențială și parte importantă din programul meu zilnic. Sunt foarte atentă cu produsele pe care le aleg pentru fața mea, mă documentez și aleg cu precădere dermatocosmeticele despre care știu povestea de-a fir a păr”, spune Andreea Berecleanu.

bere11 jpg

Vedeta recunoaște că are un echilibru în tot ceea ce face. „Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață.

Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, mărturisea Andreea Berecleanu.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg