Andreea Berecleanu şi soţul ei, naşi la o nuntă în Skiathos

21 august, 2018
Andreea Berecleanu nunta in Skiathos 8 jpeg

Ce poate fi mai frumos decât o vacanţă la malul mării? O nuntă la malul mării! Vedeta Antenei 1 şi medicul Constantin Stan au petrecut la nunta unor prieteni pe una dintre cele mai frumoase insule greceşti.

image

O invitaţie în Skiathos nu poate fi refuzată. Iar o invitaţie la o nuntă organizată în Skiathos nici atât! Asta credem că şi-au spus şi Andreea Berecleanu şi soţul său, medicul Constantin Stan, când au acceptat să le fie naşi unor prieteni care au ales acest paradis intim pentru ziua cea mare.

De altfel, insula Skiathos este una dintre cele mai intime, seducătoare şi romantice destinaţii de vacanţă din lume. Până şi Hollywood-ul a remarcat-o şi a “debarcat” în Skiathos în 2008 pentru a filma producţia "Mamma Mia"! Deşi nu are mai mult de 12 km în lungime şi 6 km lăţime, insula din Marea Egee deţine nu mai putin de 65 de plaje (Trulos, Vromolimnos, Koukounaries, Asselinos, Megali Ammos, Mandraki), golfuri şi peninsule.

Tot în Skiathos se află şi un castel medieval bizantin, dar şi numeroase lăcaşuri de cult ortodoxe: Biserica Bizantină a lui Christos, mânăstirea Sfântă a Evangelistriei, mânăstirea Panaghia Ekonistria, mânăstirea Panaghia Kechrià, biserica Panaghia Limnià ori biserica Trei Ierarhi.

După un popas în Atena, într-un astfel de loc s-a ţinut şi ceremonia la care au fost naşi Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, îmbrăcaţi casual chic şi cu acea relaxare a oamenilor discreţi.

"Poveştile de dragoste ne emoţionează şi ne bucură sufletul. A venit rândul prietenilor noştri să-şi mărturisească dragostea în faţa lui Dumnezeu. În cea mai profundă şi firească declaraţie de dragoste, în discreţie şi respect. Exact aşa cum îi ştim. Noi le-am fost martori şi le suntem părinţi spirituali de astăzi înainte. La mulţi ani fericiţi!", a fost mesajul Andreei Berecleanu pentru tinerii căsătoriţi.

Perechea a vizitat şi biserica Agios Ioannis Kastri, unde a fost filmată pelicula "Mamma Mia".

Iată câteva fotografii din această escapadă plină de romantism în frumoasa Grecie.Recente pe Ok! Magazine

garderoba PNG
Cutremur jpg
Carmen Bruma
Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}