Andreea Berecleanu, vacanță cu fiul și cu fiica sa la Londra: "Petru a prins aripi să zboare din cuib"

11 octombrie, 2022
berecleanu  stan jpg

Andreea Berecleanu a petrecut câteva zile de vis la Londra alături de fiul ei, Petru,  și de fiica ei, Eva. Călătoria a fost cu atât mai emoționanantă cu cât Petru se pregătește, asemenea surorii sale, să studieze în străinătate.

berecleanu familie jpg

“Câteva imagini din weekendul petrecut la Londra, alături de Eva și Petru. Nu a fost doar că în imagini, cu plimbări, am avut și multe lucruri practice de făcut împreună. Pentru că așa cum va povesteam acum câteva postări, a sosit și acel moment în care Petru a prins aripi să zboare din cuib. Slavă Domnului că are aripi lungi și puternice, că e ghidat doar de soare, dragoste și lumina. Asta îmi da liniște și pace. Va doresc să fiți mereu alături de copiii voștri, indiferent de vârstă, condiția geografică, dispozițiile lor pe parcursul etapelor vieții. Exact ce-mi doresc și mie!”, mărturisește știrista.

La 47 de ani, Andreea poate trece cu ușurință drept sora fiicei sale. Secretul ei?

„Dacă vă răspund sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață.

Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, mărturisea Andreea Berecleanu.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg