S-au lăsat duși de val! Unde au fugit Andreea Esca și Alexandre Eram

29 aprilie, 2022
esca1 jpg

Andreea Esca a bifat alături de soțul său, Alexandre Eram, o vacanță de cinci stele. Cei doi s-au relaxat pe un vas de croazieră și au trăit momente de neuitat, ca la începutul relației.

”Ne aflăm în mijlocul apei, acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, despre care auzisem inițial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce creme să folosim. Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a făcut să fiu invitată la inaugurarea oficială, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba”, spune Andreea Esca. 

esca2 jpg

 Vasul o are la cârmă pe prima femeie comandant din Statele Unite ale Americii, Captain Kate McCue, o adevărată celebritate atât în industrie, cât și pe rețelele de socializare, care peste 3 milioane de followers pe TikTok și 340 de mii pe Instagram. La fel de celebră este și pisica acesteia, o felină din rasa Sphinx, fără blană, care are peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, și care călătorește mereu pe vasele de croazieră cât timp stăpâna sa se află la bord.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png