Andreea Ibacka şi Cabral au arătat-o tuturor pe fiica lor! Cât e de frumoasă Namiko

15 iunie, 2020
25 botezul lui namiko 1 jpg jpeg

De când a venit pe lume, Andreea Ibacka şi Cabrau au preferat să nu o arate public pe Namiko, până acum. Au publicat o imagine superbă de familie, în care micuţa radiază. E incredibil de frumuşică, seamănă cu ambii părinţi!

În 2018, Namiko a venit pe lume. Andreea Ibacka era pentru prima dată mamă, pentru prima dată când trece printr-o astfel de experienţă. Viaţa ei şi a lui Cabral s-a schimbat de atunci. Micuţa le face viaţa mai fericită, mai împlinită, plină de emoţii, de evenimente unice. Cei doi au ales să nu o expună luni la rând, mai exact un an şi jumătate.

Nu au publicat poze cu chipul ei, nu au arătat-o fanilor şi nici presei. Au fost discreţi în această privinţă, nu au apărut cu copilul la TV şi nu au discutat nici prea des despre detaliile din familie. Iată că aşteptarea a luat sfârşit, Andreea Ibacka a publicat în mediul online o fotografie superbă. E toată familia: ea, Cabral şi micuţa lor care se uită fix în obiectivul aparatului de fotografiat. 

Namiko poartă o rochiţă roz, asemenătoare cu a mamei sale, are chiar şi o bentiţă pe cap. Are săndăluţe mici! Privind trăsăturile fizice, credem că şi-a moştenit ambii părinţi, Are tenul mai închis, ca tatăl ei, şi zâmbetul mamei sale. E adorabilă! (Priviţi în galeria foto imaginea de familie)

7 namiko fiica lui cabral 2 jpg jpeg

Cabral, despre căsnicia cu Andreea Ibacka: ”Fiecare cu greşelile lui…”

Cabral şi Andreea Ibacka sunt căsătoriţi de aproximativ 9 ani. Glumeţ cum îl ştim, Cabral povesteşte cu haz despre viaţa alături de soţia sa: "Am făcut femeie serioasă din ea. Ani perfecţi? Departe de aşa ceva. Fiecare cu greşelile lui. Plus rateurile comune… împreună. Au încercat mai mulţi ”să ne vândă” drept cuplul perfect. Am râs. Departe de aşa ceva. Nici nu ne-am propus… şi oricum nu reuşeam. (...)

O iubesc tare pe creştina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greşeli şi rateuri… o iubesc tare mult. Nici nu prea înţeleg de ce, că-i acră şi ciufută, încăpăţânată şi avântată, prea harnică şi mult prea ambiţioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea.", spunea celebrul prezentator. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin