Andreea Marin a făcut pentru a doua oară covid: "Cred că e cel mai bun medicament"

8 august, 2022
marin6 jpg

Andreea Marin a făcut pentru a doua oară covid și s-a izolat penru câteva zile. Vedeta a spus ce a ajutat-o în această perioadă.

“Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase! Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid - nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit - și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea "Supă de pui pentru suflet" (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, spune Andreea Marin.

marin8 jpg

Vedeta a ținut să îi aibă pe cei dragi aproape după ce a scăpat de izolare și a mers la restaurantul lui Joseph Hadad  “Prima zi în aer liber după izolare, mi-am dorit să-mi fac un dar: oameni dragi alături, o masă parfumată și tare gustoasă și un loc în care mă simt ca acasă de fiecare dată. Îl admir pe Joseph Hadad pentru omenie, exemplul de dăruire în viața și în munca sa, pentru dorința neobosită de a trăi frumos și demn. Și pentru umor!”Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg