Andreea Marin a făcut pentru a doua oară covid: "Cred că e cel mai bun medicament"

8 august, 2022
marin6 jpg

Andreea Marin a făcut pentru a doua oară covid și s-a izolat penru câteva zile. Vedeta a spus ce a ajutat-o în această perioadă.

“Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase! Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid - nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit - și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea "Supă de pui pentru suflet" (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, spune Andreea Marin.

marin8 jpg

Vedeta a ținut să îi aibă pe cei dragi aproape după ce a scăpat de izolare și a mers la restaurantul lui Joseph Hadad  “Prima zi în aer liber după izolare, mi-am dorit să-mi fac un dar: oameni dragi alături, o masă parfumată și tare gustoasă și un loc în care mă simt ca acasă de fiecare dată. Îl admir pe Joseph Hadad pentru omenie, exemplul de dăruire în viața și în munca sa, pentru dorința neobosită de a trăi frumos și demn. Și pentru umor!”Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp