Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Ce a transmis vedeta chiar de ziua sa de naştere

22 decembrie, 2020
4 andreea marin 46 de ani 3 jpg jpeg

Are 46 de ani şi o mulţi de realizări în spate, dar şi o mulţime de planuri pe viitor! Andreea Marin a transmis un mesaj de suflet chiar de ziua sa de naştere!

22 decembrie e ziua în care Andreea Marin e sărbătorită. Anul acesta petrece altfel, doar alături de familie, de cei dragi. Pentru cei care o urmăresc în mediul online a transmis un mesaj, în special pentru femeile de vârstă cu ea. 

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viaţa s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă aşteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Şi am înţeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulţumesc pentru paşii voştri alături de mine pe acest drum. Sănătoşi să fim, să continuăm!", a scris vedeta pe Facebook.

3 andreea marin 46 de ani 1 jpg jpeg

Recent, vedeta a serbat-o şi pe fiica ei, pe Violeta. A împlinit 13 ani: “Atât erai de pitică, draga mea... Şi chiar mai mică, un boţ de omuleţ, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ţi fie pavăză, sufletul meu! La mulţi ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a fost mesajul transmis de frumoasa brunetă.

Andreea Marin crede că Violeta îi seamănă din multe puncte de vedere şi că personalitatea pe care o are o să o ajute să răzbată. Cu toate astea, fosta prezentatoare Tv admite că nu şi-a dorit ca fiica ei să ştie că este copil de vedetă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg