Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu - All black la "Uite cine dansează"

25 aprilie, 2017
all black Andreea marin Mihaela Radulescu uite cine danseaza jpeg

Clasic, elegant, flatant. Negrul a fost vedeta ţinutelor vestimentare purtate de cele două dive de la Pro TV. Care dintre ele, însă, a fost mai inspirată?

The Little Black Dress, eternul outfit feminin, mai ales pentru seară, o alegere pe cât de safe, pe atât de ofertantă, de fiecare dată. Rochia neagră este, poate, cel mai exploatat model din garderoba doamnelor şi tocmai de aceea ridică şi cele mai riguroase cerinţe creative. În ediţia de ieri a emisiunii "Uite cine dansează" atât gazda, cât şi jurata show-ului au optat pentru negru, dar având abordări total diferite. Să vedem care a fost cea câştigătoare.

Andreea Marin ne-a păcălit iniţial, sugerând că ar purta un costum negru, de inspiraţie masculină. Dar, ce să vezi, sacoul cu revere din satin, cu talie lungă ca de redingotă - deja o semnătură a creatoarei de modă Cristina Săvulescu - se continua cu o fustă transparentă din voal, cu aplicaţii din voal. Cerceii statement au adus strălucirea de care era nevoie în acest outfit all black, completat de sandalele negre cu barete, de machiajul old Hollywood şi de coafura sobră - care poate ar fi trebuit să fie mai ridicată, pentru a lăsa chipul mai luminat.

image

Mihaela Rădulescu a mizat din nou pe latura ei sexy, astfel că a ales o rochie mini (scandalos de scurtă, am putea spune, dacă n-ar fi acele picioare perfecte), mulată şi cu decolteu generos, marcat de o dantelă fină. Deşi a lăsat la vedere destul de mult din corpul ei frumos lucrat, factorul senzual din ţinuta semnată de Dana Budeanu a fost contrabalansat de trena cu volane şi de mâneca din material strălucitor. Coafura lejeră, cu părul lăsat cârlionţat natural, i-a dat un aer de prospeţime, iar bijuteriile minimale au fost un plus. Pantofii, ca de obicei, superbi!

image


Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg