Andreea Perju, într-o formă de zile mari după intervenția suferită. Vedeta a reușit să își împlineasă un mare vis

18 octombrie, 2022
perju andreea jpg

Andreea Perju arată tot mai bine după intervenția suferită.

Vedeta a apărut la evenimentul Marks & Spencer din mall Băneasa într-o formă de zile mari. Andreea, care a reușit să scape de câteva kilograme, asta după ce a renunțat să mai bea cafeau cu lapte, s-a arătat interesată de noile colecții de lenjerie. Ba mai mult, frumoasa blondă recunoaște că, de curând,a reușit să își împlinească un mare vis: și-a achiziționat o casă.

“Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt ACASĂ și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng , și strâng și iar strâng. Uneori am și clacat, exemplu începerea războiului. O săptămână nu m-am putut ridica din pat. Pe lângă faptul că mă gandeam la cei asupriți, m-a dărâmat când am văzut cum a bubuit iar piața imobiliară. Eram iar departe de vis dar am mers mai inainte că nu aveam încotro . Septembrie a fost ca o shaorma cu de toate, zile în care spuneam ‘Mulțumesc” și zile când spuneam “O să fie bine”. Și iată că, printr-o minune și o așezare a planetelor, tot în Septembrie mi s-a invit această ocazie pe care nu aveam cum s-o ratez. Nu va fi ușor dar sunt pregătită pentru ce urmează. De joi, 13.10.2022, am început un nou proiect care se numește ACASĂ”, spune Andreea.

Actrița a trecut printr-o intervenție complicată la sân. Vedeta a recunoscut că a amânat un timp operația. “Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați” . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate.

Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”, spunea Andreea.

“Au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău - medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg ) medici din noua generație , pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.

Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie”.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg