Andreea Raicu, despre nebunia din aeroporturi: “E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj”

7 iulie, 2022

Plecată în vacanță în Grecia, vedeta de televiziune a fost prevăzătoare și, chiar dacă s-a produs un mic accident la aeroport, a reușit să nu-și strice definitiv sejurul.

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg

Chiar în perioada de vârf a sezonului estival, când de-abia așteptăm cu toții să ajungem în concediu, companiile de transport aerian se confruntă cu o criză de personal și cu o proastă gestiune a zborurilor, ceea ce produce întârzieri sau chiar anulări de zboruri, greșeli de manevrare a bagajelor, nervi și frustrări.

Cu un sejur antamat în Creta în această perioadă, Andreea Raicu a experimentat și ea inevitabilul și, chiar dacă a ajuns cu bine la destinație, nu același lucru se poate spune și despre valiza ei cu haine și necesități. Totuși, un simplu gest prevăzător a fost de-ajuns să-i salveze, totuși, vacanța.

“Sâmbătă am plecat în vacanță. 🌊🌞Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei, pentru ca eu obișnuiesc să “travel light”. Mi-am luat lucrurile esențiale, în cazul în care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi, din cele 8, și nici urmă de bagaj, a povestit Andreea Raicu pe conturile sale de socializare.

În tot răul, însă, iată și partea pozitivă: “Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything!🙌🏻 Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile din Amalin, pe care de-abia așteptam să le îmbrac. În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare!”

Andreea Raicu vacanta in Creta a pierdut bagajul nebunia din aeroporturi (5) jpg

Concluzia ei? “Ai nevoie de organizare, minte relaxată, care înțelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba, dacă vrei să fie bine!”

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg