Andreea Raicu și-a animat fanii cu o fotografie incendiară. Antreprenoarea, mai sexy ca niciodată

9 martie, 2023
andreea raicu (1) jpg

Andreea Raicu le-a făcut o surpriză fanilor săi, chiar de Ziua Femeii. Superba antreprenoare a publicat o imagine incendiară, ce face parte dintr-o ședință foto în care vedeta a încercat ceva nou, un look cu extensii de păr.

Fotografia nu este publicată întâmplător, ci anume de Ziua doamnelor, căci mesajele Andreei Raicu sunt mereu de împuternicire a sexului frumos.

Lucrează în lumea frumosului și se înconjoară de frumos. Andreea Raicu este departe de a-și arăta vârsta din buletin, căci are un stil de viață exemplar.

Antreprenoarea, fostă model și prezentatoare TV, a ajuns la acel nivel de echilibru interior pe care ni-l dorim. Și fiindcă vrea să inspire, continuă să vorbească femeilor despre cum să devină cele mai buni versiuni ale lor.

Imaginea de 8 martie a Andreei Raicu este HOT, HOT. Rotunjimile sale apetisante au fost puse în valoare de un dres fin negru și un body negru super decoltat, la care a purtat doar un foarte șic colier de perle.

Andreea Raicu se simte foarte bine cu extensiile de păr și emană încredere. Iată și mesajul care a însoțit fotografia: ”Poate că sunt sexy, dar ceea ce mă face frumoasă cu adevărat este încrederea mea.” Imaginea este realizată de celebrul fotograf Alex Gâlmeanu, un colaborator de încredere al divei.

Andreea Raicu se învârte în lumea feminității, tot ce face este legat de feminitate. Le vorbește femeilor, le scrie femeilor, creează pentru femei. Și da, foarte puțină energie masculină în jurul vedetei.

De ceva timp deja nu s-a mai afișat public cu niciun bărbat. Relațiile sale din trecut au fost tumultoase și celebre. S-a iubit cu celebrități din România, printre care Cristi Chivu, Tudor Chirilă sau Horia Tecău.

N-a reușit însă să ajungă cu nimeni la altar.

În schimb, focusul s-a mutat pe afaceri, o lume pe care o accesează cu multă încredere și pasiune. Numele său a devenit deja brand și este doar la început.

Cu toată discreția însă, se pare că șatena se iubește de o bucată bună de timp cu un bărbat misterios care o împlinește și o face fericită. Singurele lucruri declarate de Andreea despre actualul ei iubit au fost legate de obiceiul de a nu sta pe telefon când sunt împreună:

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există așa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependența și atunci renunț. Doar Instagramul mă afectează, recunosc! Am oprit și notificările tocmai din cauza asta”, au fost cuvintele fostului model, potrivit playech.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg