Andreea Raicu, zen şi déjà-vu în India

3 februarie, 2016
Clipboard01 jpeg

După trei ani, s-a reîntors în locul care a ajutat-o să se redescopere, să afle cine e „omul din spatele măştilor“.

image

Andreea Raicu, care de ceva vreme e pasionată de dezvoltarea personală, povesteşte cum a revenit în locurile de unde a deprins o nouă energie, o nouă preocupare pentru sine şi o altfel de viziune asupra lumii.

„M-am întors după trei ani în locul în care viaţa mea s-a schimbat. Total. Locul care a devenit un moment de răscruce, care mi-a separat viaţa între «înainte» şi «după» India“, scrie Andreea Raicu pe blogul personal.

„Am revenit în locul în care am revărsat toate sentimentele de tristeţe, furie, frustrare pe care le-am ţinut reprimate în mine mai mult de 30 de ani. Aici am dat voie demonilor mei să iasă la suprafaţă“, mărturiseşte ea.

„În prima lună pe care am petrecut-o în India am făcut cunoştinţă cu mine, cu cine sunt eu cu adevărat, am regăsit omul din spatele măştilor şi armurilor construite de-a lungul timpului. E locul în care am plâns, am urlat să descătuşez furia care domnea în mine, am râs la bucuria întâlnirii cu mine, am dansat, am meditat, am stat în izolare, am făcut lucruri la care nici nu mă gândeam. Reîntoarcerea aici după trei ani mi-a umplut corpul şi sufletul de bucurie“, spune cea care şi-a dorit să continue procesul iniţiatic început cu cursul Primal Rebirth în ashram.

image

„Mă simţeam plină de iubire, linişte, bucurie, sentimente pe care, din cauza agitaţiei şi ritmului nebunesc în care trăim, nu reuşim să le găsim mereu. Aici le-am regăsit şi voi avea grijă să nu le mai rătăcesc. Eram fericită că am ajuns acasă. Urmează o perioadă de linişte. Regulile sunt foarte stricte aici şi tocmai din cauza asta nici nu am pus poze. Cea din deschidere e din prima călătorie“, explică ea. „Voi reveni cu mai multe detalii la finalul cursurilor“, ne promite Andreea Raicu pe blogul ei.

image


Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG