Andrei Aradits a divorțat. Anunțul a fost făcut chiar de actor: ”Îmi pare rău”

15 martie, 2023
Andrei și soția3 (1) jpg

Andrei Aradits a divorțat de partenera sa de viață de peste 20 de ani, Andreea Vânătoru. Deși erau o familie fericită, lucrurile au luat o turnură nefericită și nu s-au mai putut regla.

Actorul a povestit în cadrul unui podcast că divorțul este un pas foarte greu și fiul lor este încă afectat de despărțirea părinților săi.

Andrei Aradits a dezvăluit în podcastul Vorba lu’ Jorge că Andreea a plecat în India ca să facă yoga și să se regăsească.

Andrei Aradits și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2002, atunci când el a jucat în serialul „În Familie”, difuzat de Prima TV, iar ea lucra la producție.

Iată ce mărturisiri a făcut Andrei Aradits în podcastul lui Jorge: „Am divorțat. Se pronunță pe 13 sau pe 15 martie. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric ) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Unul dintre lucrurile de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „Ok, nu-ți permiți treaba asta.” E mult mai înțelept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog. Și mie îmi pare rău. Voiam să zic o chestie amuzantă pe tema asta. Judecătoria Buftea, am înțeles de la mai mulți avocați, este un fel de Groapa Marianelor a întregilor dosare. Pentru că e printre puținele nedigitalizate din România și acolo e îngrozitor de supraaglomerată și cu foarte puțini oameni. Am depus actele de divorț în septembrie. Voiam să termin chestia asta, dacă tot asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le termini frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut.”

Andrei Aradits a mărturisit că merge la psiholog, încercând să depășească această perioadă delicată a vieții și nici nu s-a sfiit să recunoască un lucru inedit, că a apelat la aplicații de dating. Ce părere și-a făcut actorul despre acestea?

Andrei Aradits și Andreea Vânătoru, fosta sa soție.
Andrei Aradits și Andreea Vânătoru, fosta sa soție.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că am căutat validare și pe Tinder. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie? De validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că „Ok, lumea mă place.” Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu e ok să fac victime colaterale pentru inflamarea ego-ului meu”, a declarat Andrei Aradits în podcast-ul „Vorba lu’ Jorge”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg