Andrei Aradits, transformat într-un mafiot: „Abia aștept să văd pe cine voi ucide”

30 martie, 2023

La scurt timp după ce a divorțat, Andrei Aradits a făcut anunțul despre reușita sa în carieră.

Andrei Aradits 4 jpg

Andrei Aradits revine pe platoul de filmare şi aduce în fața telespectatorilor un personaj cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul „Lia – soția soțului meu”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena  1.

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din „Lia – Soția soțului meu” un nume de temut. Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna. Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

Andrei Aradits: „Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase…”

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, declară Andrei Aradits.

După cum o spune și numele lui, Gianni Rocca va ateriza în viețile personajelor ca un meteorit devastator. Va face foarte repede primele victime în poveste, şi nu se va opri până nu își va atinge scopul, indiferent de victimele colaterale. Însă va stârni și sentimente de empatie în rândul telespectatorilor.

Gianni Rocca este un personaj complex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău. Pe Andrei Aradits telespectatorii îl vor putea urmări începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1 în cadrul serialului Lia – Soţia soţului meu.

A divorțat de soție după 20 de ani

Andrei Aradits a povestit în cadrul unui podcast că divorțul este un pas foarte greu și fiul lor este încă afectat de despărțirea părinților săi. „Am divorțat. Se pronunță pe 13 sau pe 15 martie. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric ) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Unul dintre lucrurile de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „Ok, nu-ți permiți treaba asta.” E mult mai înțelept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog. Și mie îmi pare rău.

Voiam să zic o chestie amuzantă pe tema asta. Judecătoria Buftea, am înțeles de la mai mulți avocați, este un fel de Groapa Marianelor a întregilor dosare. Pentru că e printre puținele nedigitalizate din România și acolo e îngrozitor de supraaglomerată și cu foarte puțini oameni. Am depus actele de divorț în septembrie. Voiam să termin chestia asta, dacă tot asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le termini frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut.”

Foto: Antena 1, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg