Andrei Ştefănescu a fost cooptat în echipa de prezentatori ai Antenei Stars

23 februarie, 2018
Andrei Stefanescu jpeg

Jumătatea formaţiei Alb/Negru a fost ofertat să prezinte o emisiune de weekend.

image

Începând de sâmbătă, 3 martie, Andrei Ştefănescu se va alătura familiei Antena Stars şi va prezenta emisiunea ”Star Matinal” alături de Nasrin Ameri şi de asistenta Roxana Nicolae.

Andrei mărturiseşte că are emoţii, dar este şi foarte bucuros că va face parte din echipa matinală de weekend de la Antena Stars.

”Dorinţa de a face o emisiune live a fost una foarte mare, mi se pare un bun exerciţiu, un pas înainte în carieră. Nu este uşor să fii în direct, pentru că trebuie să fii natural, spontan, dar în acelaşi timp să ai şi grijă ce spui. Mă bucur foarte mult să fac parte din familia Antena Stars, eu simt de mult timp că fac parte din această familie.

Am fost foarte bucuros pentru că am simţit că oamenii au încredere în mine că pot face o treabă bună. Am fost şi prudent pentru că un matinal de weekend este o mare responsabilitate, mai ales pentru noi, artiştii care avem multe evenimente la sfârşit de săptămână”, spune Andrei Ştefănescu.

În noua formulă, echipa ”Star Matinal” îi va aştepta pe telespectatori în fiecare weekend, de la ora 9.00, ca de obicei, cu o mulţime de surprize şi exclusivităţi, numai la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg