Andy va fi ispită pentru a doua oară în "Temptation Island - Insula iubirii"

6 martie, 2018
andi insula iubirii jpeg

Cel de care s-a îndrăgostit Diana în sezonul trecut a decis să revină în reality show-ul filmat în Thailanda.

image

Cu un fizic atletic şi puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1.

În această perioadă, Radu Vâlcan şi echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiţi acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alături de Radu Vâlcan, în noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor putea descoperi încă trei feţe cunoscute lor. Este vorba despre ispitele Maria şi Nico, dar şi despre Andy, care se află pentru a doua oară pe ”Insula Iubirii”.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturiseşte că experienţa din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine şi l-a învăţat cum să gestioneze situaţii. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturiseşte că este impresionat de cele trăite.

”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveştile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învăţat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, a povestit Andy.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, noi cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality – show şi vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg