Angelica Rivera a furat toate privirile în roșu. Prima Doamnă a Mexicului, superbă la întâlnirea cu soții Trudeau

Prima Doamnă a Mexicului este un fashion icon și asta a demonstrat și la cea mai recentă apariție publică, joi, când a fost gazdă pentru prim-ministrul canadian, Justin Trudeau, și pentru soția acestuia.

Prima Doamnă a Mexicului a atras toate privirile la întâlnirea cu soții Trudeau.

Angelica Rivera, fostă actriță de telenovele și devenită Prima Doamnă a Mexicului în de­cembrie 2012, odată cu câștigarea campaniei electrocale de către cel de-al doilea soț al său, Enrique Peña Nieto, a furat toate privirile la un eveniment oficial. Ieri, Angelica și soții Trudeau au fost față în față, iar prezența sa nu a lăsat indiferent publicul. Este mereu apreciată atunci când participă la evenimente oficiale, fie că îl însoțește pe soțul său în străinătate, sau că este gazda unor șefi de stat care vin în Mexic. Cu această ocazie, actrița cunoscută pentru rolul său în pielea personajului de telenovele Gaviota, a ales să poarte o ținută spectaculoasă de un roșu aprins.

Angelica Rivera a purtat o ținută de un roșu aprins, pe când soția lui Justin Trudeau a ales o rochie de un galben electric.

Angelica a optat pentru o cămașă fină cu guler și mâneci bufante, completată de o pereche de pantaloni extravaganți cu un accesoriu supradimensionat în talie, ambele piese fiind de un roșu aprins. A completat ținuta cu o pereche de pantofi nude pentru a îmblânzi cumva această explozie de culoare, iar ținuta outfitul i-a venit perfect. La cealaltă extremă a fost soția lui Trudeau, Sophie, care a optat pentru o altă culoare puternică, o rochie strâmtă de un galben electric, completată de geantă plic și pantofi stiletto nude.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA