Ce înalt s-a făcut Knox, mezinul Jolie-Pitt! O depășește în înălțime pe Angelina

16 august, 2022

Copiii Angelinei și ai lui Brad Pitt cresc sub ochii noștri. Și atunci când și cei mai mici dintre cei șase moștenitori ai starurilor ajung să-și depășească părinții în înălțime te întrebi când au trecut anii.

angelina jolie profimedia 0714246253 jpg

Ieri, Angelina Jolie a fost imaginea eleganței atunci când a ieșit la cumpărături în Los Angeles alături de fiul ei cel mic, Knox, în vârstă de 14 ani.

Vedeta de 47 de ani a purtat o rochie albă, vaporoasă și deosebit de șic, completată de o pereche de papuci crem Valentino, iar fiul ei adolescent s-a purtat ca un adevărat gentleman, ajutând-o pe actriță să care sacoșele cu cumpărături către mașina lor. 

Cu această ocazie, am putut observa cât de mult s-a înălțat mezinul Angelinei Jolie, cel care mai are o soră geamănă, pe adorabila Vivienne. Puștiul o depășește în înălțime pe celebra sa mamă și cu siguranță se va mai înălța, fiind în plină perioadă de creștere.

Brad Pitt, care se află într-o luptă cruntă cu fosta soție pentru a i se permite să-și vadă mai mult copiii, a călătorit recent în Italia, pentru a fi prezent la ziua de naștere a gemenilor săi, Vivienne și Knox. 

angelina jolie copii fiice jpg

Jolie și Brad Pitt, al căror mariaj s-a sfârșit în anul 2016, sunt părinții a șase copii. În afară de Knox, cei doi le mai au pe fiicele Shiloh, de 16 ani, Vivienne, 14 ani, și Zahara, de 17, și pe fiii Maddox, de 21 de ani, și Pax, de 18 ani.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg