Anii nu trec și peste Gwen Stefani! Fanii săi sunt șocați cât de tânără arată preferata lor, la 53 de ani

22 iunie, 2023

Peste unele persoane, anii chiar nu trec. Este uimitor să vedem cum generația actuală a femeilor 50+ arată spectaculos.

Gwen Stefani, la Premiile CMT, 2023, Getty jpg

Este și cazul lui Gwen Stefani, la fel de blondă, strălucitoare și impecabilă ca acum 20 de ani. Artista își lansează un nou single, “True Babe”, ocazie cu care a postat pe Instagram un mic teaser. Fanii au fost în delir și nu au putut să nu remarce că preferata lor arată de 30 de ani, nicidecum de 53! Practic, parcă s-ar fi închis în capsula timpului, de pe vremea când hitul trupei No Doubt, ”Don’t Speak”, făcea furori.

Adepții lui Gwen Stefani au fost uimiți și s-au întrecut în complimente: ”Arăți ca la 30 de ani”, ”Chiar e evident, pari mult mai tânără”, ”Ești o prințesă.”

Artista are și o linie de make up, lansată de mai bine de un an. Pune mare preț de machiaj și e de părere că magia unei femei începe cu machiajul. Cu toate acestea, nu este preocupată doar de exterior, ci este conștientă că un interior echilibrat face minuni pentru longevitate. Gwen Stefani mărturisea că este foarte atentă cu hidratarea, întrucât frumusețea pielii depinde de cât de corect ne hidratăm. „Pe lângă exerciții fizice și alimentație corectă, un secret de îngrijire a pielii este hidratarea. Îmi place ca pielea mea să mustească de apă”, a spus solista No Doubt.

Cântăreața „Sweet Escape” a mai detaliat din secretele frumuseții sale în timpul unei sesiuni „Carpool Karaoke” cu James Corden, în 2016.

Gazda „Late Late Show” a complimentat tenul lui Stefani și chiar a comparat-o cu Benjamin Button, care îmbătrânește invers. ”Parcă întinerești. Nu, tu nu ai vârstă”, glumea acesta.

Gwen Stefani a spus atunci că secretul ei este iubirea promovată în muzica sa. Atunci abia divorțase de Gavin Rossdale și se vedea cu Blake Shelton, actualul său soț.

”Viața mea a făcut implozie! Apoi am început să mă îndrăgostesc, apoi să scriu despre asta. Iubirea a fost operația mea estetică”, glumea blondina.

Gwen Stefani s-a măritat la 51 de ani și a fost o mireasă splendidă. Aflată la al doilea său mariaj, Gwen a purtat în ziua ei cea mare din anul 2021 o superbă rochie de mireasă creată de Vera Wang, la care a asortat o pereche de ciocate albe cu broderie şi toc stiletto, în timp ce mirele a purtat sacou completat de nelipsiţii lui blugi.

1 gewn stefani 2 jpg jpeg

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg