Anna Lesko, frumoasa balului

16 decembrie, 2011

Maşini de epocă, dar şi de curse, motociclete, rochii scumpe, scene fiebinţi, schimbări bruşte de decor şi acţiune şi o figuraţie de peste 50 de persoane. Toate în „Wake Up“

Maşini de epocă, dar şi de curse, motociclete, rochii scumpe, scene fiebinţi, schimbări bruşte de decor şi acţiune şi o figuraţie de peste 50 de persoane. Toate în „Wake Up“, cel mai nou clip semnat Anna Lesko.

Frumoasa basarabeancă a lansat videoclipul single-ului „Wake Up“ marţi la Cinema Patria, în cadrul unui eveniment plin de fast. Înconjurată de presă şi de toţi cei care au participat la realizarea clipului, provocatoarea artista i-a invitat pe toţi cei prezenţi să ocupe un loc în sala de spectacol şi, alături de popcorn şi o băutură răcoritoare, să se lase purtaţi în culisele celui mai recent videoclip al său. După vizionarea materialului de making of, invitaţii Annei au urmărit în premiera „Wake Up“, un videoclip cu adevarat incitant.

Regizat de catre Alex Ceauşu, videoclipul prezintă modul spectaculos de transformare a unei petreceri literalmente clasice într-un party incendiar, după ce eleganta şi provocatoarea Anna Lesko îşi face apariţia.

Filmările au avut loc în Cazinoul Sinaia şi într-o parcare subterană din Bucureşti. De ţinutele artistei s-au ocupat Cătălin Botezatu şi casa de modă Bien Savvy.

Urmăreşte şi tu aici videoclipul piesei

:

Foto: Cat Music/Media ServicesRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg