Anna Netrebko: O searã de glamour și stil la București

4 septembrie, 2024

Soprana a schimbat 4 ținute în cele 90 de minute de concert.

Anna Netrebko, O searã de glamour și stil la București (3) jpeg

În seara de 1 septembrie, spectacolul Annei Netrebko de la București a fost copleșitor pentru public bucureștean. Acesta a fost încântat nu doar de vocea sa sublimă, ci și de ținutele sale spectaculoase. Pe rețelele de socializare, fanii și critici au fost entuziasmați de alegerile vestimentare ale sopranei, comentând pe larg despre fiecare rochie și despre impactul stilului său elegant și inovator. În sală se auzeau adesea comentariile legate de stilul rafinat al Annei Netrebko care au adăugat o notă suplimentară de fascinație și apreciere pentru acest eveniment memorabil.

Anna Netrebko jpeg

Fiecare apariție a sa pe scenă a fost o adevărată operă de artă vestimentară, completată de bijuteriile strălucitoare Chopard, care au adăugat un plus de eleganță fiecărei ținute.

Anna Netrebko, O searã de glamour și stil la București (1) jpeg

Prima rochie a fost o creație aurie, decorată cu pietre prețioase, care a strălucit sub luminile scenei. Această ținută a transmis rafinament, transformând-o pe Anna într-o adevărată zeiță. Croiala rochiei i-a subliniat silueta, iar bijuteriile au adus un plus de glamour, captând privirile tuturor celor prezenți.

A doua ținută a fost o alegere îndrăzneață și avangardistă: o rochie neagră cu umeri supradimensionați de un fucsia vibrant. Acest design spectaculos, completat de o dantelă futuristă realizată probabil din email, a adus un aer de inovație și îndrăzneală, subliniind spiritul artistic al sopranei. Elementele extravagante au demonstrat că Anna Netrebko nu doar că domină scena cu vocea sa, ci și cu un simț al modei de neegalat.

Pentru cea de-a treia apariție, Anna Netrebko a ales o rochie de un rafinament discret, realizată din texturi fine și nuanțe inspirate din spectrul marin. Această ținută a adus pe scenă o atmosferă de serenitate, cu un joc de culori ce varia de la albastru deschis la verde smarald, evocând adâncimile misterioase ale oceanului. Texturile vaporoase ale materialului au creat o senzație de fluiditate și grație, iar bijuteriile au completat armonios acest look, adăugând o notă subtilă de strălucire.

Anna Netrebko, O searã de glamour și stil la București (2) jpeg

Ultima rochie, aleasă pentru interpretarea ariei din „Madame Butterfly”, a fost o alegere perfectă pentru tema operei: o rochie galbenă, decorată cu broderii delicate ce aminteau de stilul chinoiseriei. Broderia sofisticată și detaliile inspirate din arta orientală au transformat această ținută într-o reflecție vizuală a personajului Cio-Cio-San. În această rochie, Anna a reușit să aducă un omagiu subtil influențelor culturale asiatice, în timp ce bijuteriile au adăugat o notă finală de eleganță.

Anna Netrebko jpg

În concluzie, cele patru apariții ale Annei Netrebko la București au fost o adevărată demonstrație de stil și rafinament. Fiecare ținută a fost aleasă cu grijă pentru a reflecta diferitele fațete ale personalității sale artistice, transformând fiecare moment al concertului într-o experiență vizuală și muzicală de neuitat.

FOTO: Anca Photoemotions



Recente pe Ok! Magazine

Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png