Anne Hathaway, între dragoste şi alte dependenţe

2 mai, 2011
love and other drugs dvd 3d png

Amatoare de comedii, actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din “Rachel se mărită” a trecut la nivelul următor, care ar putea fi intitulat “Lui Maggie îi este frică de angajamente”, în pelicula “Love and Other Drugs”. Cât de mult i-a schimbat părerea colegul de platou, Jake Gyllenhaal, aflăm în cele ce urmează.

Amatoare de comedii, actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din “Rachel se mărită” a trecut la nivelul următor, care ar putea fi intitulat “Lui Maggie îi este frică de angajamente”, în pelicula “Love and Other Drugs”. Cât de mult i-a schimbat părerea colegul de platou, Jake Gyllenhaal, aflăm în cele ce urmează.

În anii ’90, în plin avânt al pilulei magice Viagra, o tânără artistă pe nume Maggie, victimă a maladiei Parkinson, îl cunoaşte pe Jamie, un reprezentant sexy şi carismatic al unei companii farmaceutice, care-şi investeşte toată energia în promovarea unei pastile albastre intrate astăzi în istorie. Atracţia e instantă, iar nopţile fierbinţi care urmează nu fac altceva decât să cimenteze o legătură în care sexul de ocazie e transformat în fundamentul unei relaţii de lungă durată.

Regizată şi coprodusă de Edward Zwick, pe baza unui scenariu scris chiar de el, una dintre cele mai puţin convenţionale comedii ale ultimilor ani, „Dragoste şi alte dependenţe” conturează portretul unui cuplu într-o abundenţă de scene nud, subiectul de fond, nu mai puţin important, fiind corupţia din sistemul medical şi cel farmaceutic.

image

În exclusivitate pentru OKmagazine.ro, protagonista cunoscută nouă din „Prinţesa îndărătnică”, „Diavolul se îmbracă de la Prada” ori „Războiul mireselor”, Anne Hathaway, ne-a dezvăluit cum a reuşit să treacă peste tracul de-a i se dezvălui colegului Jake Gyllenhaal în toată splendoarea.

Ai mai lucrat cu Jake şi pentru „Brokeback Mountain”. Dar de data asta a fost diferit, nu? Jake e adorabil, e un bărbat atent şi inteligent. În plus, are un simţ al umorului absolut irezistibil. Pentru „Brokeback Mountain” am lucrat împreună două săptămâni, dar acum am petrecut luni întregi pe platouri. A avut o influenţă mare asupra mea, pentru că, de obicei, eu sunt sobră şi foarte serioasă pe platouri. De data asta, el mi-a readus aminte constant că mă iau prea în serios (râde).

Da, e bine spus curajos, pentru că a trebuit să am câte o doză nouă de curaj, în fiecare zi. A fost un pic înfricoşător să interpretez o femeie care suferă de Parkinson. Mi-am dorit ca din interpretarea mea să răzbată admiraţia pe care le-o port oamenilor care suferă de această boală degenerativă.

Jake, ca un adevărat gentleman, a uşurat lucrurile foarte mult, pentru că respectă femeile şi le face să se simtă în largul lor. Într-o primă instanţă, vorbeam despre cărţi şi filme, pentru ca, apoi, să turnăm scenele, iar, la final, să redevenim Jake şi Anne. Aş putea spune că Jake m-a scos din zona de confort. Sexualitatea explicită nu e „specialitatea” mea (râde).

„Dragoste şi alte dependenţe” este distribuit pe DVD de ODEON.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg