ANSWEAR lansează o nouă colecţie, „NO SHAME. NO FEAR”, şi donează tot profitul către Crucea Roşie Ucraina

1 martie, 2022
3 poza1 jpg jpeg

No shame. No fear. este mesajul special din spatele colecţiei answear.LAB.  Sasha Sidorenko, imaginea colecţiei, este multiplă campioană la box originară din Ucraina.

ANSWEAR a donat deja 50.000 de dolari către Crucea Roşie Ucraina

Acum câteva săptămâni, în timpul creării noii colecţii answear.LAB, echipa ANSWEAR era sigură că „No Shame” va fi o colecţie despre puterea femeilor şi lupta lor în a schimba rolul femeii în societate. Dintr-odată, oamenii din lumea întreagă au fost şocaţi de evenimentele tragice din Ucraina la care nu se aşteptau să fie martori. Echipa ANSWEAR şi-a dat seama că nu numai femeile trebuie să fie puternice în această perioadă, ci întreaga populaţie.

Sasha Sidorenko, imaginea colecţiei answear.LAB „No shame. No fear.", a căpătat un nou rol cu ​​o semnificaţie mult mai mare decât a fost planificată la început. Colecţia ”No shame. No fear.” este despre puterea oamenilor greu încercaţi, care trebuie să facă faţă ameninţărilor de viaţă şi de moarte.

2 poza3 jpg jpeg

Astfel, ANSWEAR a luat decizia de a dona tot profitul din vânzarea colecţiei limitate ”No shame. No fear.” către Crucea Roşie din Ucraina, #helpforUkraine.

Fiecare secundă de întârziere contează acum mai mult ca oricând, de aceea ANSWEAR a donat deja 50.000 de dolari către Organizaţie. Pe parcursul următoarelor zile, ANSWEAR va dona în continuare fiecare sumă provenită din vânzarea colecţiei ”No shame. No fear.”.

Campania se va desfăşura concomitent în 10 ţări şi va transmite acelaşi mesaj important, de a dona către Crucea Roşie din Ucraina. Pe Sasha Sidorenko, imaginea colecţiei, publicul a mai văzut-o în reclama TV Answear din toamna lui 2021. Este originară din Ucraina, iar din 2014 s-a stabilit definitiv în Polonia. Este multiplă campioană de Box şi câştigătoare a Cupei Mondiale la kickboxing. Pe lângă faptul că a înfiinţat un club pentru a pregăti următorii campioni în lumea kickboxing-ului, Sasha se preocupă foarte mult şi de familia ei, considerând că familia este de neînlocuit.

În povestea noii colecţii în ediţie limitată answear.LAB ”No shame. No fear.”, imaginea ei a căpătat un nou sens: Sasha devine un simbol al luptei, al curajului şi rezistenţei şi, cel mai important, al SPERANŢEI.

Colecţia este disponibilă pe answear.RO



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg