Antonia, final de vară plină de amor

30 august, 2017
Antonia El Amor Micke jpeg
image

Atmosferă tropicală condimentată cu iubire şi senzualitate, soare, explozii de culoare şi multă libertate. Cu toţii ne dorim ca vara să nu se termine niciodată, iar asta este şi povestea noului videoclip pe care îl lansează astazi noul artist Global Records Latin, Micke, în colaborare cu Antonia.

Piesa „El amor” a fost compusă de Marco&Seba împreună cu Micke şi se bucură de touch-ul inconfundabil al unor producători de top, responsabili pentru hituri ale unor artisti celebri, precum INNA, Nicki Minaj, Nick Jonas sau Akon.

Micke Moreno este de origine columbiană şi a moştenit talentul artistic de la părinţii săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puţin de 70 de producţii din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru şi concerte. Şi-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artişti de circ, actori, muzicieni.

Artistul are astfel de mai bine de 15 ani o carieră de succes ca actor, cântăreţ dar si regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latină, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV.

Muzica este marea sa pasiune, astfel că Micke a încercat permanent să se perfecţioneze: a învăţat singur să cânte la chitară, pian, tobe şi ukulele şi şi-a compus singur piesele. În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cabrera şi Fabyan Sanchez.

În 2017 Micke semnează cu Global Records Latin, divizie a Global Records, şi colaborează cu producători şi compozitori din lumea întreagă, printre care Miky la Sensa şi Dynell el Diamante, responsabili pentru hiturile de miliarde de vizualizari ale lui Maluma, Yandell sau Wisin.Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg