Antonia, star în Germania

15 septembrie, 2011

Weekendul trecut, Antonia a susţinut două spectacole în oraşele Hanovra şi Bielefeld, urmând ca în octombrie să înceapă un turneu de cel puţin cinci alte show-uri în Germania.

Weekendul trecut, Antonia a susţinut două spectacole în oraşele Hanovra şi Bielefeld, urmând ca în octombrie să înceapă un turneu de cel puţin cinci alte show-uri în Germania.

Infinity, cel mai în vogă club din Hanovra, a aşteptat-o cu aproximativ 1.000 de zâmbete şi voci care au fredonat alături de ea pe toată perioada concertului. Cel de-al doilea club, Prime, este fără îndoială, cea mai mare şi mai populară locaţie de distracţie din zonă. Petrecăreţii vin aici în fiecare weekend de la sute de kilometri distanţă, fapt de la care nu s-au dezis nici de această dată. Astfel, Antonia a incitat mai mult de 3.000 de nemţi la un dans nebun scandând, bineînţeles, „Shake it, Mamma“. Cel mai nou single al său, „Marionette“, a fost primit extrem de bine, remixurile sale devenind unele dintre gazdele obişnuite în cluburile din Europa.

„Mă bucur extrem de mult că am ocazia să călătoresc în ţări în care nici nu am visat să ajung - săptămâna trecută am pupat un delfin înainte de un concert în Dubai, iar acum dansez alături de 3.000 de noi prieteni în Germania!“, ne-a povestit.

Urmăreşte aici câteva imagini cu Antonia în Germania:

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg