Antonio Banderas, model pentru noua colecție vestimentară

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori, producători, iar acum își încearcă norocul ca designer. În ultimul an, Antonio și-a dedicat timpul liber, și și-a pus la lucru simțul creativ, pentru a crea oi colecție vestimentară, toamnă-iarnă, în colaborare cu brandul Selected.

banderas-lansare
Ieri, la lansarea colecției

Mai mult de atât, actorul a acceptat să fie imaginea colecției și a pozat în ipostaze surprinzătoare pentru a pune în evidență aceste obiecte vestimentare. ”Nu e niciun secret că mi-am petrecut jumătate din viață pe covorul roșu. Cumva,  m-am simțit atras întotdeauna de un costum bine croit. (…) Și cum mai toți bărbații – chiar și eu – se simt cel mai bine atunci când poartă un tricou simplu și o pereche de blugi, m-am gândit să fac o linie vestimentară care să se apropie de ideea asta. Colecția este menită să i se potrivească oricărui bărbat, dar care să aibă semnătura unui actor prin micile detalii.”, a declarat Banderas atunci când a început să lucreze la această colecție.

banderas-lansare-colectie-vestimentara
Lansarea a fost un real succes

Lansarea colecției a avut loc ieri și a fost un real succes, mulțimea arătându-se încântată de rezultat. Colecția este deja disponibilă în magazine, așa că dacă vreți să purtați ținute semnate Antonio Banderas, căutați brandul Selected.

model
A fost și ”fața” colecției

foto: site-ul brandului Selected

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA