Anunțul făcut de Steven Spielberg: "Am evitat povestea asta încă de când aveam 17 ani"

11 ianuarie, 2023
Steven Spielberg

Steven Spielberg a fost desemnat cel mai bun regizor la ceremonia Globurilor de Aur de marți seara, a noua victorie din cariera sa. Dar, a dezvăluit el pe scena de la Beverly Hilton, călătoria lui pentru a deveni cel mai de succes regizor de la Hollywood nu a fost întotdeauna liniară.

Steven Spielberg își spune propria poveste în filmul The Fabelmans. Faimosul regizor a recunoscut la gala Globurilor de aur că nu a avut până acum curajul să facă asta.

''Am evitat povestea asta încă de când aveam 17 ani. Mi-am pus o mulţime de obstacole. Am inclus povestea fragmentar de-a lungul întregii mele cariere, dar nu am avut niciodată curajul să abordez subiectul în mod direct'', a spus regizorul.

“Și soția mea Kate (Capshaw) spunea mereu: „Trebuie să spui asta”. În timpul pandemiei nu știam dacă vreunul dintre noi va mai avea șansa de a spune din nou vreuna dintre poveștile noastre”. Lumea mă consideră o poveste de succes şi oamenii cred că suntem aşa cum ne percep ei - pe baza informaţiilor pe care le au.

Dar nimeni nu ştie cu adevărat cine suntem până când nu avem suficient curaj să spunem tuturor cine suntem. Mi-a luat o grămadă de timp să încerc să-mi dau seama cum aş putea să-mi spun povestea. Când aveam 74 de ani mi-am zis: <<Ar fi bine să o faci acum!>>'', a mai spus Steven.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg