Apărătorile de pătuț pentru bebe dau un nou sens expresiei "Noapte bună!"

5 iulie, 2022
patut2 jpg

Ai un piticot cu vârsta până în 3 ani și vrei să îi oferi cea mai plăcută și sigură experiență de fiecare dată când stă în pat? Cu modelele de apărători de pătuț pentru bebe, vei mai scăpa de o parte dintre grijile părintești, știind că micuțul este în siguranță, fie atunci când doarme, fie când se joacă utilizand ca teren de amuzament patul.

Aceste echipamente nu mai sunt considerate de mult un moft, ci o necesitate. Studiile efectuate de producători indică că o treime dintre părinți achiziționează protecții pentru pat încă din primul an din viața copilului. Procentul celor interesați să investească în apărătorile laterale și barierele de protecție este în continuă creștere, ceea ce demonstrează eficiența acestor produse.

Apărătorile sunt preferate de mulți părinți, datorită designului prietenos. Adulții sunt de părere că aceste echipamente nu transmit sentimentul de limitare sau restricție, preferându-le în locul barierelor de protecție. Deși ambele categorii de echipamente sunt deosebit de eficiente, apărătorile sunt considerate mai blânde pentru cei mici.

Aparatori patut bebe, pentru liniștea întregii familii

Știai că poți găsi cele mai mari apărători pentru a proteja pe întreg perimetrul patului? Dimensiunile largi le fac extrem de utile pentru limitarea spațiului de somn al copilului și le permit configurarea pentru a realiza un țarc vesel de joacă.

Aceste modele de apărători de pătuț pentru bebe pot acoperi în întregime lateralele patului. Se instalează simplu și rapid pe orice tip de saltea și se pot îndoi în funcție de necesități, fiind multifuncționale. Poți opta pentru una dintre cele 2 dimensiuni puse la dispoziție de producători, cum ar fi cea de 150 cm sau cea de 180 cm, în culori vesele și plăcute la vedere.

Specialiștii recomandă montarea apărătorilor pe toate lateralele patului pentru a asigura o protecție totală. Cu ajutorul acestora, ai garanția că micuțul tău nu va cădea din pat nici în timpul somnului, nici la joacă.  

Cele mai bune apărători de pătuț pentru bebe sunt considerate cele realizate din spumă cu memorie și arcuri de torsiune. Datorită confortului și designului prietenos, acestea au devenit rapid unele dintre cele mai populare articole de protecție pentru copii.

patut1 jpg

Apărători de tip bumber flexibil și portabil

Dacă ai un bebe cu vârsta sub 3 ani și greutatea până în 15 kg, atunci montarea unor bumpere este soluția ideală. Aceste echipamente sunt foarte practice, ușor de transportat, iar cei mici le acceptă prezența rapid. Mai mult decât atât, le poți lua cu tine în vacanțe sau oriunde urmează să înnopteze bebe.

Apărători de pătuț pentru bebe de tip rulou

Apărătorile de tip rulou din bumbac 100% oferă protecție maximă bebelușilor în primele luni de viață. Compuse dintr-un burduf interior umplut cu puf siliconat antialergic, certificat OEKO TEX, acestea sunt o soluție minunată pentru copii și bebeluși. Modelele sunt recomandate pentru protecția micuților, pentru o vizibilitate optimă în pătuț sau pur și simplu pentru a acoperi spațiul dintre patul tău și cel al bebelușului, atunci când acestea sunt lipite.

Apărători de tip bumpere împletite

Bumperul împletit împiedică lovirea bebelușului de cadrul patului și îi protejează capul și restul corpului. Modelele sunt confecționate din materiale moi și plăcute la atingere și au un design deosebit de prietenos.

Alege modelul cel mai potrivit de apărători pătuț bebe și oferă-i micuțului tău un spațiu de odihnă sau de joacă mult mai sigur. Somnul va fi mai liniștit pentru toată familia, de la mic la mare.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg