Apariția dezastruoasă a Rihannei. Fără sutien și cu picioarele sugrumate în sandale gladiator

A dat-o în bară cu cea mai recentă apariție. Rihanna nu încetează să uimească cu fiecare defilare a sa pe la evenimente, așa că nici cea mai recentă ținută etalată nu a trecut neobservată, mai ales că nu renunță în ruptul capului la fustele ample de prințesă.

A fost o noapte mare pentru cântăreața care și-a lansat noua linie Fenty Beauty la New York Fashion Week. Rihanna, 29 de ani, nu a putut trece neobservată, căcă ținuta sa a fost una țipătoare. Îmbrăcată toată în  galben și împodobită cu bijuterii slipitoare, Riri parcă a amintit de controversata sa apariție de la Met Gala de acum câțiva ani, într-o rochie tot galben aprins, comparată la acea vreme cu o mare felie de pizza.

Ținuta purtată la Met Gala a fost un dezastru.

Ei bine, a revenit în aceeași culoare puternică și cu același model de fustă înfoiată pentru care a fost criticată în nenumărate rânduri, chiar la un show de modă.  Joi seara, artista a renunțat la sutien și a pus pe ea o bluză semitransaprentă simplă, legată în talie, alături de o fustă cu crăpătură pe picior și trenă. De parcă nu era de ajuns, a optat și pentru cercei rotunzi strălucitori, o mulțime de brățări cu pietre prețioase, inele și, piesa de rezistență, sandalele aurii care se legau pe picior până la pulpă. Total nepotrivite pentru noua sa siluetă mult mai voluptoasă, ținuta nu a făcut nimic mai mult decât să scoată și mai tare în evidență kilogramele în plus ale divei. Să nu mai vorbim de sandalele gladiator care păreau să-i sugrume picioarele.

Picioarele sale au arătat inestetic în sandalele mult prea strâmte.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA