Apelul disperat al soției lui Bruce Willis către paparazzi după ce actorul a fost diagnosticat cu demență

7 martie, 2023
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg

Ce-i roagă soția lui Bruce Willis pe paparazzi, după ce actorul a fost diagnosticat cu demență. Cererea e emoționantă.

Familia starului de 67 de ani a dezvăluit recent că Bruce Willis nu se confruntă cu afazie, ci cu demență frontotemporală, drept pentru care Emma Heming Willis face un apel la înțelegere.

Sâmbătă, pe contul său de socializare, actuala soție a starului e explicat că situația este gravă, iar Bruce Willis are nevoie de un răgaz. Totul vine la puțin timp după ce acesta a fost hăituit de paparazzi, în timp ce se afla pe stradă.

”Cine are în grijă o persoană cu demență știe ce greu se pătrunde în lumea lui, ce greu se scoate cineva din lumea lui și ce greu reușești să-l scoți afară, chiar la o cafea. E clar că e nevoie de multă educație pentru a procesa mesajul. Așa că las un gând pentru fotografii care-mi urmăresc necontenit soțul, doar doar prind o exclusivitate. Vă rog să păstrați distanța.”

Mesajul vine după ce actorul din Pulp Fiction a fost surprins într-una din rarele sale ieșiri post diagnosticul de demență frontotemporală. În timp ce se afla cu doi prieteni,  paparazzii au vrut să-i atragă atenția țipând la el.

”Știu că asta e slujba voastră, doar păstrați distanța. Vă rog, nu mai țipați la soțul meu, ca să-l întrebați ce face.”, a subliniat Emma.

”Permiteți persoanei care se află cu el să îl ducă din punct A în punct B în siguranță. Vă rog mult.”

Cererea emoționantă pentru umanitate, până la urmă, vine la câteva săptămâni de la aflarea diagnosticului crunt.

Într-un mesaj publicat atunci pe rețeaua socială Instagram, familia celebrului actor a transmis că este „o ușurare să avem, într-un final, un diagnostic clar”.

Familia lui Willis transmite că speră că atenția media va duce la o recunoaștere crescută a acestei boli și la eforturi pentru tratarea ei. „Bruce și-a folosit mereu vocea pentru a-i ajuta pe alții și pentru a ajuta la conștientizarea unor probleme importante, și în public dar și în privat. Știm în inimile noastre că dacă ar putea astăzi să o facă, ar încerca să aducă această boală debilitantă în atenția lumii și ar încerca să creeze o conexiune cu cei care se confruntă cu ea”. Mesajul a fost semnat de soția sa, Emma Heming, cele două fiice și de fosta soție, Demi Moore, și cele trei fiice pe care le are cu ea. Demența frontotemporală este o formă mai rară a bolii care declanșează probleme de comportament și vorbire. Printre simptome se numără și dificultăți de mișcare, pierderea controlului funcțiilor fiziologice de urinare sau defecare și slăbiciune musculară.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg