Aproape goale pe covorul roșu! Vedetele care au arătat la Oscaruri mai mult decât era nevoie

14 martie, 2023
FotoJetGolase jpg

Dacă în cadrul festivității de premiere vedetele s-au cenzurat puțin, la Oscar after-party, bombele sexy de la Hollywood au făcut ceea ce știu ele cel mai bine: să-și pună corpurile în valoare.

O mulțime de doamne și domnișoare au renunțat la inhibiții și au jucat tare cartea îndrăznelii, aproape goale, cu sânii și părțile intime la vedere, dive ca Ciara, Eva Longoria, Emily Ratajkowski sau Rihanna au optat pentru transparență totală.

Femeile au făcut parada nurilor la petrecerea Oscar after-party Vanity Fair, o petrecere must-have, strălucitoare, care le dă vedetelor ocazia să se distreze după marele eveniment, decernarea Oscarurilor.

Un exemplu de goliciune sexy, de așa da, este Eva Longoria. Atât la ceremonie, cât și la petrecerea de după, actrița a arătat fenomenal și deloc vulgar.

Asta în contradicție cu alte domnișoare din showbiz.

Ciara, de exemplu, a frizat ridicolul, cu o rochie plasă Dundas și tocuri Santoni.

Hunter Schafer a avut o ținută interesantă, dar aproape că a venit la bustul gol. Sânii erau acoperiți doar de o... pană. Ținuta all white este Ann Demeulemeester.

Modelul Alessandra Ambrosio nu a mai lăsat nimic imaginației, după ce s-a îmbrăcat cu o rochie transparentă Dundas.

Emily Ratajkowski a fost mai discretă în rochia sa lungă Feben, căci nu era la fel de transparentă. Totuși, linia corpului este vizibilă și a făcut deliciul fotografilor.

Daisy Edgar-Jones a mizat pe transparența Gucci, dând impresia că este goală pușcă! Motto-ul ”Mai puțin înseamnă mai mult” în mod cert nu este pentru ea.

Și desigur Rihanna, o împătimită a goliciunii, mai ales atunci când e însărcinată. Și-a expus rotunjimile atât la Premiile Oscar, cât și la after party.

Artista s-a clasat în primele locuri pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, prezentându-și burtica de gravidă într-o ținută transparentă, cu detalii din piele, de la brandul Alaia.

Artista așteaptă al doilea ei copil cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky; cei doi sunt părinții unui fiu de 10 luni, al cărui nume nu l-au dezvăluit încă.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG