Are silueta perfectă la 50+. Nimeni nu-i ghicește vârsta!

O știm de pe vremea când făcea furori la brațul lui Hugh Grant, iubirea lor ținând primele pagini ale ziarelor internaționale. Ei bine, de atunci au trecut deja douăzeci de ani, însă n-am zice că s-a schimbat ceva la ea. Elizabeth Hurley este și-n prezent frumoasă și tânără, nici n-ai zice că a trecut pragul celor 50 de ani…

Ieri, Elizabeth Hurley a fost prezentă la un eveniment organizat în Hotelul Savoy din Londra. Acolo, frumoasa actriță în vârstă de 52 de ani a epatat prin ținuta ei simplistă, însă foarte stylish, care i-a venit mănușă, dat fiind faptul că Elizabeth se bucură încă de silueta de la 20 de ani. Rochia albă, purtată de Elizabeth, era semnată de Antonio Berardi, și-i punea perfect în evidență silueta silfidă. Actrița și-a accesorizat outfitul cu un clutch auriu și cercei foarte finuți, asortați.

Prezența lui Elizabeth la acest eveniment era legată și de faptul că este, de mai bine de 20 de ani, un ambasador pentru campania de conștientizare a cancerului la sân derulată de Estée Lauder. ”Mi-am pierdut bunica din cauza cancerului la sân în anii `90. M-am alăturat campaniei derulate de Estee Lauder acum câțiva ani, când Evelyn Lauder, care era nora lui Estee Lauder, a venit la mine și mi-a spus: <<Abia am început această campaniei, ai vrea să mă ajuți?>>. I-am spus da pe loc. Multe femei din lume mor din cauza cancerului la sân și nimeni nu vorbește despre asta. O să schimbăm asta. La vremea aceea nu exista nicio panglică roz. Nimeni nu vrobea despre cancerul la sân ”, și-a amintit Elizabeth Hurley.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA