Aretha Franklin nu a lăsat niciun testament. Ce se întâmplă cu averea de 80 milioane $?

23 august, 2018
Aretha Franklin (11) jpeg

Reginii muzicii Soul a plecat dintre noi pe 16 august, la 76 de ani, fără să fi lăsat în urmă vreun testament

image

Toată lumea se întreabă de ce Aretha nu şi-a scris testamentul, cu atât mai mult cu cât se lupta din 2010 cu cancerul pancreatic. În plus, e vprba de o avere de 80 de milioane de dolari. Iar Aretha a lăsat în urmă 4 fii: Clarence Franklin, 63, Edward Franklin, 61, Ted White Jr, 54, and Kecalf Cunningham, 48. Plus 4 nepoţi. Cum îşi vor împărţi ei averea?

Paternitatea lui Clarence este controversată. Aretha i-a dat naştere pe când avea doar 12 ani şi se crede că tatăl lui Clarence ar fi un coleg de şcoală de-al Arethei, Donald Burke. Edward este fiul Arethei din legătura ei cu un bărbat pe nume Edward Jordan. Ted White este fiul Arethei cu primul ei soţ şi fost manager, Theodore White, cu care ea s-a căsătorit în 1961, divorţând opt ani mai târziu. Iar Kecalf Cunningham este fiul artistei cu al doilea ei manager, Ken Cunningham.

Fiii Arethei

Legea statului Michigan, unde a trăit şi s-a stins din viaţă artista, prevede că averea se împarte în mod egal între beneficiari. Dar lucrurile nu sunt la fel de simple când este vorba şi despre drepturile din muzică. Aşa încât spiritele în familia Arethei s-ar putea înfierbânta... Unii specialişti spun că situaţia ar putea fi similară cu cea a lui Prince - la doi ani de la moartea lui, nici acum nu s-a stabilit exact cum se împarte averea lui. Alţi experţi susţin, însă, că lipsa unui testament nu este neapărat garanţia unui conflict.Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}