Arnold Schwarzenegger, aniversare cu fosta soţie. Actorul a împlinit 73 de ani

5 august, 2020
1 maria jpg jpeg

Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani în urmă cu câteva zile. Starul a ales să sărbătorească acest eveniment alături de fosta  sa soţie, Maria Shriver, şi cei patru copii. Fiul cel mai mare, Patrick, a făcut publică o fotografie de la reuniunea de familie.

În imagine, Arnold este încadrat de fosta soţie, Maria, 64 de ani, fiica Katherine, 30 de ani, cei doi băieţi, Christopher, 22 de ani, şi Patrick, 26 de ani, şi fiica Christina, 29.

Schwarzenegger şi Maria Shriver au fost căsătoriţi timp de 25 de ani , dar s-au despărţit în 2011. La scurt timp după vestea divorţului, s-a aflat că actorul avusese o relaţie paralelă cu menajera, iar din legătura lor rezultase un copil, Joseph Baena.

"După ce am părăsit biroul guvernatorului, i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care a avut loc în urmă cu peste 10 ani”, a spus Arnold la acea vreme într-un comunicat de presă. Actorul nu a menţionat însă că a mărturisit întreaga poveste doar atunci soţia sa l-a confruntat cu informaţiile pe care avea. Maria discutase cu  care Arnold avea o relaţie şi aflase chiar de la ea că au un copil împreună.

        Vezi această postare pe Instagram                   I’m trying so hard to smile.... damn wisdom teeth SMH... Happy birthday pops! Love u O postare distribuită de Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) pe Aug 3, 2020 la 12:54 PDT

Vezi această postare pe Instagram

I’m trying so hard to smile.... damn wisdom teeth SMH... Happy birthday pops! Love u

O postare distribuită de Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) peRecente pe Ok! Magazine

Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg