Arnold Schwarzenegger vrea să revină pe ecrane

28 octombrie, 2010
9643224 jpeg

„I'll be back!“ („Mă voi întoarce!“) e promisiunea pe care cunoscutul actor al filmelor de acţiune o făcea în primul film „Terminator“ şi care a devenit o marcă personală a starului. Acum, ea tinde să devină şi motto-ul celui care, deşi a renunţat la actorie pentru politică, îşi doreşte să revină în atenţia publicului.

„I'll be back!“ („Mă voi întoarce!“) e promisiunea pe care cunoscutul actor al filmelor de acţiune o făcea în primul film „Terminator“ şi care a devenit o marcă personală a starului. Acum, ea tinde să devină şi motto-ul celui care, deşi a renunţat la actorie pentru politică, acum îşi doreşte să revină în atenţia publicului.

Supranumit „The Governator“, după ce a devenit guvernatorul statului american California pe 7 octombrie 2003, Arnold Schwarzenegger (63) va fi eliberat din funcţie săptămâna viitoare, după şapte ani de mandat. El şi-a anunţat intenţia ca, şi după ce nu va mai fi guvernator, să susţină o serie de conferinţe, să scrie o carte şi să sprijine cauza ecologistă.

image

Însă, cele mai recente sondaje arată că Schwarzenegger este mai apreciat ca actor, decât în rol de politician, din cauza faptului că rata şomajului e extrem de ridicată în California, stat care a înregistrat şi a unui imens deficit bugetar.

În acest sens, Arnold a anunţat că s-a întâlnit recent cu James Cameron, cel care a regizat primele două filme ale seriei „Terminator“, şi că ia în considerare posibilitatea unei noi colaborări. Totul depinde însă de uşurinţa cu care actorul se va reacomoda pe platouri: „Nu ştiu dacă mai am răbdare să petrec atât de mult timp pe platourile de filmare şi să fac un film în trei luni“, a declarat el.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg