Aromele primăverii de la AVINCIS

1 martie, 2021
6 domnul de roua 3 jpg jpeg

Sărbătoreşte luna martie cu cele mai inspirate mărţişoare care să îţi aducă momente de neuitat alături de persoanele dragi: vinurile AVINCIS din gama Domnul de Rouă*.

Crama AVINCIS, de pe domeniul VILA DOBRUŞA din Drăgăşani, care şi-a recăpătat gloria sfârşitului de secol al XIX-lea odată cu inaugurarea în 2011, îţi propune vinurile care îţi vor depăna în pahare legenda prinţului călător prin viile Drăgăşanilor, un îndrăgostit topit de razele soarelui în roua dimineţii. Din taina iubirii pierdute, au renăscut trei versiuni ale aceleiaşi legende olteneşti: Domnul de Rouă Alb, Domnul de Rouă Roşu şi Domnul de Rouă Rosé.

Este o poveste veche, chiar de pe meleagurile unde se împletesc aromele şi nuanţele iubirii în sticlele cu eticheta Domnul de Rouă, pentru ca tu să poţi dărui un mărţişor original, plin de savoare, care va fi totodată pretextul unor clipe de poveste.

4 avincis domnul de roua jpg jpeg

Recoltarea este realizată manual pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Apoi strugurii sunt sortaţi a doua oară şi sunt aleşi doar cei copţi şi sănătoşi, iar, după îndepărtarea ciorchinilor, are loc fermentarea lor în cisterne de inox, cu cea mai modernă tehnologie disponibilă. Rezultatul este un vin îmbietor, uşor, aromat, cu diferite buchete. Domnul de Rouă Alb îţi dezvăluie un buchet de citrice cu note predominant fructate şi uşor florale, Domnul de Rouă Roşu îţi deschide un buchet de coacăze negre şi mure, iar Domnul de Rouă Rosé vine cu arome de căpşuni şi cireşe proaspete.

3 avincis domnul de roua v2 jpg jpeg

Vinurile echilibrate şi tinere, ce îmbină cu prospeţime cele mai bune soiuri de struguri de la crama AVINCIS sunt un elogiu al iubirii, de orice fel. Ce aromă se potriveşte zilelor tale de primăvară?

*Vinurile Domnul de Rouă pot fi comandate online de pe https://www.avincis.ro/magazin-online.htm sau pot fi achiziţionate din marile reţele de hypermarket-uri în întreaga ţară.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG