Artiștii s-au reunit la nunta compozitorului Mihai Alexandru, fostul soț al cântăreței Nicola

16 octombrie, 2023

A treia oară cu noroc! Asta e ceea ce speră și compozitorul să i se întâmple, după ce a ajuns a treia oară la altar.

Nico, Luminita Anghel, Alina Sorescu si Marcel Pavel la nunta compozitorului Mihai Alexandru cu Alina Miola   Instagram (2) jpg

Cele mai bune voci ale României s-au reunit nu doar pe scenă, ci și în privat, la nunta compozitorului Mihai Alexandru, cel care le-a compus nenumărate piese atât lor, cât și altor artiști români - unele care s-au auzit și pe marea scenă a concursului Eurovision!

Vorbim despre Nico, Luminița Anghel și Marcel Pavel, care i-au fost alături prietenului și colaboratorului lor, Mihai Alexandru, care weekendul trecut s-a căsătorit a treia oară. Aleasa lui se numește Alina Miola, o absolventă de Jurnalism care îi este parteneră de viață de opt ani încoace.

Cei doi s-ar fi căsătorit mai devreme de 2023, însă pandemia le-a cam stricat planurile și a trebuit să aștepte până când lucrurile au revenit la normal. Și iată-i acum, îmbrăcați în mire și mireasă, după o poveste care a început în 2016.

Cununia religioasă a avut loc sâmbătă, într-una dintre cele mai călduroase zile de octombrie, la parohia Cărămidarii de Sus din Grozăvești, iar petrecerea de nuntă a fost organizată la înălțime, la Restaurantul Ambasador din centrul Capitalei. Mireasa a purtat o rochie lungă pe corp, cu mâneci lungi, din tul brodat, iar mirele a arătat foarte elegant în costumul său negru cu papion.

Bunele prietene Nico și Luminița Anghel le-au făcut un cadou muzical mirilor, care au fost foarte emoționați de dedicația primită.

Printre invitați s-a aflat și Alina Sorescu, a cărei apariție a fost de-a dreptul strălucitoare, într-o rochie cu paiete aurii și cu pantofi în ton, decorați cu cristale multicolore.

Mihai Alexandru a fost căsătorit prima oară cu artista Nicola, alături de care a trăit 15 ani și cu care are 3 copii. Ulterior, în 2009 s-a căsătorit cu Oana, o profesoară de pian, de care a divorțat în 2014.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg
Jennifer Lopez la show ul de modă al casei Ralph Laurent, Profimedia (3) jpg
rochie rosie (1) jpg
Cori Grămescu   Pr (3) jpg
Sectia de Terapie Intensiva Cardiovasculara JPG