Artistul britanic Black, în comă după un accident grav

13 ianuarie, 2016
Black aka Colin Vearncombe jpeg

Interpretul celebrului hit „Wonderful Life“ se zbate între viaţă şi moarte.

Black, alias Colin Vearncombe

Pe numele său adevărat Colin Vearncombe, cântăreţul urma să susţină pe 4 martie un concert la Hard Rock Cafe, însă organizatorii au venit cu veşti triste: britanicul a suferit un accident grav de maşină în urma căruia a ajuns în comă.

„Cu părere de rău, vă anunţam că Black aka Colin Vearncombe a fost implicat, ieri, într-un grav accident de maşină, în Irlanda, starea lui de sănătate fiind în acest moment una critică, dar stabilă. Încă se aşteaptă informaţii privind îmbunătăţirea stării sale, acesta prezentând multiple leziuni în zona capului, oase rupte la mâini şi picioare“, se arată în comunicatul trimis de organizatorii români.

„Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrijirea de care are nevoie“, a menţionat tour managerul artistului britanic.

Concertul ce urma să se desfăşoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22,30, va fi amânat, „fiind slabe şanse că artistul să îşi revină complet până la începutul primăverii, doar recuperarea, potrivit medicilor, durând câteva luni“, informează comunicatul.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life“ şi „Sweetest Smile“. A lansat mai mult de zece albume de studio, precum şi mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg