Artistul Ovi, la brațul unei alte doamne decât soția lui! Cine este misterioasa prezență feminină?

7 martie, 2023

Luna martie aduce vești bune din partea lui Ovi, un artist complet atât din punct de vedere al interpretării, cât și al compoziției.

Ovi (1) jpg

De data aceasta, publicul din România îl găsește pe unul dintre artiștii săi îndrăgiți la brațul unei doamne misterioase, îmbrăcată într-o geacă roșie, care face parte din povestea piesei „Două geci îmbrățișate”.

Așadar, ca să clarificăm contextul, ar trebui să precizat că nu este vorba despre o relație de amor în care este implicat artistul, ci despre noua piesă pe care Ovi le-o propune celor care îi urmăresc parcursul muzical, dar și celor care îl descoperă abia acum.

După doi ani în care a fost preocupat exclusiv de proiectul "Popfolklorica", iată că artistul revine acum cu o baladă pop absolut fabuloasă.

„Piesa „Două geci îmbrățișate” este doar una dintre propunerile pe care i le fac publicului meu anul acesta. Am planuri mari pentru 2023, după o perioadă în care simt că am oferit publicului meu muzică, este adevărat, însă la un ritm ceva mai redus. Pentru viitorul apropiat, invit să vă așteptați la mai multe piese atât în varianta solo, cât și în colaborări cu alți artiști renumiți, totul alături de echipa de la Republic Production”, declară Ovi.

Piesa „Două geci îmbrățișate” este o compoziție pe care Ovi a realizat-o împreună cu Norbert Kovacs, prieten apropiat și partener în managementul casei de producție Republic Production din Târgul Mureș și București.Versurile piesei au fost scrise de Radu Bălaș, iar clipul, în care apar actorii Ramona Gecse, Iuliu Pop-Andrieș și Cristi Bojan(Kuki), a fost regizat de Oszkár Mucha.

Paula Seling şi Ovi au fost în 2014 reprezentanţii României în concursul european Eurovision Song Contest.

Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi) și Paula Seling au concurat în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen. Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg