Așa arată la o săptămână după ce a născut. Nimeni nu crede că a fost însărcinată!

Despre Chontel Duncan s-a auzit prima oară în 2015, atunci când îi dădea naștere fiului Jeremiah. Atunci, ca și acum, modelul reușise să ducă la capăt o sarcină sănătoasă, fără însă a câștiga prea multe kilograme în plus. Zilele trecute, modelul a uimit din nou, grație faptului că la o săptămână de la nașterea celui de-al doilea copil își recâștigase abdomenul ferm.

Așa arată Chontel la o săptămână de la naștere

Chontel Duncan este o fostă finalistă Miss Univers și actual instructor de fitness. Zilele trecute, modelul a relatat că a devenit mamă a doua oară, aducând pe lume, prin cezariană, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit 3,60 kilograme la naștere. Cu această ocazie, Chontel a postat primele imagini de după naștere, iar internauților nu le-a venit să creadă că fotografiile sunt reale și că aceasta arată atât de bine la un timp atât de scurt după naștere.

La doar o săptămână după naștere

Ce-i drept, Chontel a arătat excelent și pe timpul celor două sarcini, acumulând foarte puține kilograme. De altfel, tot parcursul ei a fost bine documentat pe rețelele de socializare, dezvăluindu-le internauților care a fost regimul alimentar urmat, și mai ales rutina de sport, căci aceasta n-a încetat să facă antrenamente nici în al treilea trimestru de sarcină.

Așa arăta Chontel înainte de naștere

Totuși, Chontel spune că e conștientă de avalanșa de reacții negative pe care a stârnit-o și a ținut să sublinieze că fiecare sarcină este diferită, fiecare evoluție a femeilor însărcinate e diferită, și că n-ar trebui judecate în cazul în care iau mai mult în greutate. Drept exemplu a dat-o pe buna ei prietenă, Nat, care era în aceeași perioadă a sarcinii, dar care acumulase mult mai multe kilograme pe timpul sarcinii.

Aici, însărcinată în cinci luni

And then there were four 💙

A post shared by SNAP CHAT 👻chontelduncan (@chontelduncan) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA