Așa cum n-am mai văzut-o de mult! Angelina Jolie, elegantă într-o rochie muștar!

Luni seară, Angelina Jolie a luat parte la ecranizarea filmului său, ”They first killed my father”, în cadrul Festivalului de Film Asiatic, organizat în Los Angeles, de către producătorul, scenaristul și regizorul Kyrgyzstan Sadyk Sher-Niyaz.

O prezență rafinată!

La acest eveniment, actrița s-a prezentat într-un outfit de culoare muștar, renunțând pentru prima dată în multe luni la alb, negru, gri sau nude, nuanțe pe care aceasta le-a preferat, obsesiv vorbind, în aparițiile publice de după despărțirea de Brad Pitt.

Un outfit stylish!

Croiul rochiei purtate de Angie a fost unul deosebit, punându-i în evidență atât bustul generos, cât și silueta alungită de care se bucură actrița în vârstă de 42 de ani. Talia de viespe a fost și ea accentuată prin acea curea subțire, din același material cu rochia. Și la alegerea accesoriilor, Angie a dat dovadă de bun gust, outfitul ei fiind completat de o pereche de cercei discreți, cu piatră prețioasă, un inel asortat, o geantă neagră cu ținte aurii și o pereche de pantofi cu toc înalt, nude. Nouă ne place acest outfit și ne-a fost dor s-o vedem în astfel de culori. Voi ce spuneți?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA