Ascultă-l pe Kevin Costner live la Bucureşti

8 decembrie, 2011
kevin costner2 jpeg

Actorul american va urca pe scena clubului Tribute din Capitală şi va susţine un recital live împreună cu trupa sa, Modern West.

Actorul american va urca pe scena clubului Tribute din Capitală şi va susţine un recital live împreună cu trupa sa, Modern West.

Deşi şi-a construit o carieră în actorie, Kevin Costner nu şi-a uitat nici pasiunea pentru muzică, însă Kevin a hotărât să-i dedice mai mult tip abia dupa ce soţia lui, Christine Baumgarter, l-a încurajat în numeroase rânduri că poate să facă o figură frumoasă şi în calitate de artist.

După trei ani de înregistrări şi de muncă continuă în studio, în anul 2008 a fost lansat albumul „Untold Thruts”, care a ajuns pe locul 65 în Billboard Top Country Albums şi pe locul 35 în Top Heatseekers Chart.

Alături de trupa sa, Modern West, Kevin Costner promite un show de senzaţie în Club Tribute, luni, 12 decembrie, începând cu ora 20.00. Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) şi „Turn It On” (2010). Printre hiturile pe care Costner le va cânta LIVE se numără "Superman 14", "Long Hot Night" sau "Backyard".

image

Acesta este al doilea concert pe care Kevin Costner îl susţine în România, dupa cel din 2009 de la Arad. Kevin Costner nu este însă străin de ţara noastră, el aflându-se la Bucureşti de câteva săptămâni pentru filmările la mini-seria tv "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de televiziunea History Channel.

„Este o mare onoare pentru noi să-l avem invitat în Club Tribute pe Kevin Costner şi pe trupa lui, Modern West. Acest eveniment continuă, la un nivel superior, pasiunea şi devotamentul nostru pentru evenimente de calitate. Mulţumesc sponsorilor care au făcut posibil acest eveniment”, declară Dan Cociş, manager şi acţionar la Club Tribute.

Concertul lui Kevin Costner de la Bucureşti va începe la ora 20.00, iar publicul va avea acces în Club Tribute începând cu ora 18.00. Biletele pot fi cumpărate de la Club Tribute joi, vineri şi luni între orele 10.00-18.00. Numărul locurilor este limitat, iar preţul unui bilet este de 150 RON.

Concertul lui Kevin Costner este organizat cu sprijinul

şi

.