Atacuri dure la adresa lui Jojo şi-a lui Mihai Petre

15 noiembrie, 2014
363124l 640x0 w c97c3117 jpeg

Cornel Patrichi a prevăzut eşecul show-ului “Dansează printre stele” şi crede că acest deznodământ brusc a fost cauzat de prestaţia slabă a membrilor juriului, pe care îi consideră nişte amatori.

Cornel Patrichi a prevăzut eşecul show-ului “Dansează printre stele” şi crede că acest deznodământ brusc a fost cauzat de prestaţia slabă a membrilor juriului, pe care îi consideră nişte amatori.

Vestea tristă a scoaterii din grila de programe a concursului de dans nu l-a uimit câtuşi de puţin pe fostul dansator profesionist şi coregraf Cornel Patrichi, care consideră că producătorii au greşit din start, când au ales să aibă în juriu neprofesionişti.

image

„Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate iraţional. Aşa a fost şi cu acest show de dans şi, în special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, după felul în care se exprimă, cum le vorbeşte oamenilor de acasă. El nu are nicio treabă cu partea artistică, se dă mare dansator, se consideră buricul pământului!“, a izbucnit Cornel Patrichi, într-o intervenţie pentru Wowbiz.ro.

image

„Am citit în presă că ar fi cerut 100.000 de euro pentru a participa în calitate de jurat la «Dansează printre stele» şi mi s-a părut o exagerare nesimţită! Păi, cine se crede el… Mikhail Baryshnikov, adevăratul dansator de excepţie al lumii?!”, s-a aprins şi mai mult Patrichi.

image

La fel de indignat a fost şi vizavi de prestaţia Cătălinei Grama, alias Jojo, care a fost aleasă în juriu să puncteze prestaţia artistică.

image

„Cine este această Jojo şi ce a făcut ea în dans până acum? Nu e coafată şi are părul vâlvoi, vorbeşte fără să ştie nimic! Ce să mai zic de ceilalţi, Igor şi Nea Marin… Nu au ce căuta acolo! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca şi alţii din echipă, şi în loc să iasa un concurs frumos am urmărit la TV o gogoaşă! Am vazut şi eu acest format în Italia, însă, credeţi-mă, în juriul lor se aflau cei mai mari balerini, profesionişti adevăraţi, care au adus rating-uri uriaşe, la noi, s-a făcut totul după ureche”, a mai spus fostul mare dansator român, care a jurizat câteva sezoane ale concursului “Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg