Au arătat impecabil la Critics’ Choice Awards. Cele mai prețioase rochii purtat de vedete!

Joi seara a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a filmului, Critics’ Choice Awards 2018, un bun indicator pentru cei care au cele mai multe șanse să câștige un Oscar anul acesta. Așa că de la eveniment nu puteau lipsi nume importante din industria filmului de la Hollywood, la cea de-a 23-a gală desfășurată în Santa Monica, California.

Pe covorul roșu și-au făcut apariția o mulțime de actrițe cunoscute, iar vestimentația, spre deosebire de Golden Globes, unde negrul a fost vedetă, a fost aleasă în culori pale, nude, sau metalice. Opțiunile vestimentare pentru Critics’ Choice Awards au fost mult mai variate de data aceasta, la fel și modelele de rochii purtate de dive, rochii care le-au ajutat să fie în centrul atenției. Albul și nuanțele de roz pal sau bej și-au spus cuvântul la evenimentul de gală de joi seara.

Iată cele mai imopresionante 15 apariții ale serii!

Heidi Klum

O apariție superbă, în ciuda faptului că modelul rochiei a fost unul previzibil. Dacă la Globurile de Aur a avut o ținută dezastruoasă, de data aceasta vedeta a strălucit într-o rochie nude, cu aplicații strălucitoare, un model cu decolteu adânc, mâneca căzută și o crăpătură sexy pe picior.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA