Au arătat WOW la Premiile Grammy 2018! Cele mai sexy vedete de pe covorul roșu

Cea de-a 60-a ediție a Premiilor Grammy, desfășurată duminică seara la Madison Square Garden în New York, a adus cu ea încă o manifestație pe covorul roșu. Vedetele din industria muzicală au susținut și ele mișcarea #MeToo împotriva abuzurilor și a hărțuirii sexuale și au purtat toate un accesoriu care a făcut diferența – un tradafir alb. Au vrut să transmită un mesaj puternic și au reușit.

Pe lângă faptul că au strălucit pe covorul roșu în cele mai impresionante ținute, au apleat la un gest simbolic de susținere a victimelor abuzului și pentru a recunoaște că hărțuire este din ce în ce mai frecventă, indiferent de industrie. Desigur, albul a fost asociat în trecut cu lupta pentru egalitatea femeilor, de aici și trandafirii albi.

Iată cele mai sexy apariții ale vedetelor!

Lady Gaga

Artista a optat pentru un look gotic la cea de-a 60-a ediție a Premiilor Grammy. Îmbrăcată toată în negru, ea a a reușit totuși să atragă atenția cu o rochie care a lăsat  pielea la vedere pe sub dantela neagră. Artista a uimit în ținuta sa creată de Armai Privé, formată dintr-un top cu mâneci lungi, din dantelă, o pereche de colanți din același material transparent și o fustă cu trenă aplicată peste. Desigur, crăpătura adâncă de pe picior a lăsat la vedere mult, mai ales să diva a purtat pe dedesubt un body culoarea pielii. Accesorizarea a fost și ea dramatică, la fel coafura, cerceii candelabru și inelele. Gaga a purtat și ea un trandafir alb în piept.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA